Maak van jezelf een project

 

 

Coaching overeenkomst: € 60000,00

100 uur (gemiddeld een jaar)

 

Coaching overeenkomst: € 36000,00

60 uur (2 uur om de week)

 

Coaching overeenkomst: € 3600,00

6 uur (gemiddeld 3 weken) 

 

 

Alles waar je ooit van gedroomd hebt in het leven verbergt zich achter twee woorden - "volledig toegewijd." Als je toegewijd bent aan een toekomst van overvloed, is investeren in een ervaren coach de snelste en zekerste weg om jou van waar je nu staat in het leven te krijgen naar waar je precies wilt zijn. Of je nu een CEO of eigenaar van een klein bedrijf bent, een ouder of iemand die simpelweg het verschil wil maken, het zijn van een effectieve leider is een eerste vereiste.

 

Coaching uit het hart, niet uit een boekje.

Veel reguliere coaches hebben een script of een programma. Deze coaches geven advies en zetten een punt op de i en verbeteren je leven of business - een beetje. Ik verander levens. Ik werk niet met een script of programma, omdat "jij" mijn materiaal bent. Mijn programma zit in jouw spreken.


"Jij spreekt, ik luister, wij dansen, jouw leven excelleert."


Dit is transformatie:

Anders denken
Anders voelen

Andere overtuigingen
Anders presteren

Van A naar veel Beter.

Mijn coaching is specifiek voor personen die zich willen inzetten voor een drastische verhoging van de resultaten in hun leven, zowel persoonlijk als professioneel. Mensen die willen leren werken en leven vanuit een hoger bewustzijn om vervolgens te kunnen creëren wat ze echt willen.

 

Je moet  bereid zijn om je gedrag en acties naar behoefte aan te passen om de resultaten te krijgen die je wenst.

 

Commitment zoals hierboven gedefinieerd is een voorwaarde om met mij samen te werken.

 

Ik hou van wat ik doe.

Heel duidelijk gezegd, ik ben gewoon dol op het coaching proces. Na het werken met enkele van de topcoaches in de wereld gedurende mijn persoonlijke en zakelijke carrière ben ik dit soort relaties gaan zien als een van de belangrijkste die een mens kan hebben. Bij iemand zijn in een ruimte van eerlijkheid, creativiteit, vertrouwen en visie is het krachtigste wat ik heb meegemaakt. Ik hou van wat ik doe en ik hou van met wie ik het doe.

 

Het werk dat we doen vereist een radicale eerlijkheid tussen coach en cliënt. Ik eis echte toewijding; in ruil daarvoor creëren we resultaten ... we creëren wonderen. Voor degenen die echt klaar zijn om transformationele verandering te bewerkstelligen, bied ik een beproefde manier voor heruitvinding en transformatie die leidt tot resultaten voor individuen, teams en hele organisaties.

 

Samen werken betekent, jezelf positief beïnvloeden om efficiënter je doelen te bereiken, helder zien wie je nu bent en wie je moet zijn om af te komen van wat je niet meer wil in je leven en kunt creëren wat je echt wil. Als dit is wat je nodig hebt...laat ons dan een gesprek voeren.

 

Fred Beljaars

 

CONTACT