IMG_2296.JPG
 

THE CHOSEN COACH

Spiegel voor de elite performers en binnenmens architect.

Ik ben Fred Beljaars, een Transformatie Specialist voor toegewijde mensen in zaken en leven. Het is mijn doel om een fantastisch leven te creëren voor mezelf en mijn gezin, door een fantastische service te verlenen aan mensen zoals jij.

In mijn coaching vind ik het belangrijk om een ​​omgeving te creëren waar geweldige mensen meer uit zichzelf halen, waar ze meer worden van wie ze werkelijk zijn. Ik spiegel de mogelijkheden voor jou zodat je kunt zien wat er voor jou mogelijk is.

Een journalist vroeg me ooit: ‘Wat maakt jou geschikt om coach te zijn?’ Om te beginnen heb ik een leven van 10 op 10 voor mezelf opgebouwd, een leven dat perfect bij me past. 

Ik ben opgegroeid in Schiedam. De eerste jaren was ik zoekende naar wie ik was en wat ik wilde doen met mijn leven. Ik volgde de voetstappen van mijn vader en werd ondernemer in de bouwwereld. Het vervulde mij op geen enkele manier. Ik liep altijd achter de feiten aan. Toen ik een commitment had gemaakt op mijn eerste coaching programma stond ik meteen flink in het rood. Ik was een drama met vrouwen en tot mijn vierendertigste jaar was mijn leven ok, maar niet veel meer dan dat. Naast alles was ik nooit echt in de beste shape van mijn leven.

Nu doe ik wat ik leuk vind met de mensen die ik leuk vind. Ik woon en leef met een prachtige vrouw van wie ik hou, ik zou onmogelijk gelukkiger kunnen zijn in mijn relatie. Ik heb een geweldige dochter die haar passie volgt. Als ik naar haar kijk krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Ze doet het zo goed op haar eigen manier.

Ons leven is fantastisch en er is niets (binnen redelijke grenzen) dat we ons niet kunnen veroorloven. Ik neem genoeg minivakanties, verblijf in mooie hotels en eet in goede restaurants. Naast alles ben ik nu in de beste shape van mijn leven.

Als ik zeg 'Je kunt het allemaal hebben', spreek ik uit ervaring, ik zeg het niet omdat het mooi klinkt.

Ik zie geen grenzen, geen obstakels, ik zie alles wat mogelijk is. Ik geloof dat ik iedereen kan zijn, alles kan hebben en bij iedereen kan zijn die ik wil zijn. Ik geloof ook dat alles wat ik ervaar, jij ook kunt ervaren, en beter, als je maar bereid bent om het werk te doen.Tussen 2012 en 2021 heb ik ongeveer 10.000 uur besteed aan het master worden in coaching en het geven van traditionele healing. Ik heb ook gesproken op evenementen over een breed scala aan persoonlijke ontwikkeling en zakelijke onderwerpen. 


Wat niet veel mensen weten is dat Ik een boek aan het schrijven ben over helen omdat ik geloof dat het de reden is waarom we hier zijn: helen zodat we kunnen leven en creëren vanuit hoe we bedoelt zijn. 


Als kind was ik diep geïnteresseerd in het leven en dat bracht me al snel met spiritualiteit en religie in contact. Verheven meesters en spirits van de natuur fascineren mij nog iedere dag. Ik voel duidelijk een verbinding met deze magische energieën. Verbonden en afgestemd ben ik in service om de mensheid te helpen inzien wie ze werkelijk zijn.

Ik geloof absoluut in coaching. Door de jaren heen heb ik de diepgaande effecten gezien die het heeft gehad op mijn cliënten, de cliënten van andere coaches, en heb ik het ook zelf ervaren.

Andere dingen over mij:

 • Ik gebruik graag metaforen.

 • Mijn favoriete Netflix series zijn The Blacklist, Suits en Chesapeake shores.

 • Ik ben een fitness junkie.

 • Mijn krachtige persoonlijkheid kan op sommigen overkomen als arrogantie.

 • Ik ben een man van mijn woord.

 • Ik ben licht, opgewekt en kom op een gepaste manier direct tot de kern.

 • Ik kijk graag naar topatleten uit welke sport dan ook.

 • Mijn Favoriete boek is: The Way of Mastery.

 • Ik heb een schoenen tik...ik heb meer schoenen dan mijn vrouw heeft.

 • Ik ben een geïnitieerd Ifa priester. 'Father of the mysteries'

 • Ik zie spiritualiteit als een krachtig innerlijk fundament. Niets meer en niets minder.

 • Mijn coaching gaat niet om krijgen, maar om worden. Daarna kun je alles zelf creëren wat je wilt.

 • Verwacht niets van mij, verwacht alles van jezelf. Weet dat ik hetzelfde doe.

 • Als ik zou kunnen dineren met 10 mensen (dood of levend), zou ik gaan voor: A. Schwarzenegger, Muhammad Ali, Jezus, Elon Musk, Wayne Dyer, Jim Rohn, Daryl Anka, Elvis Presley, Steve Jobs, Alan Watts.

 • Alles wat ik doe, wil ik zo goed mogelijk doen.

 • Ik weet heel weinig tot niets van de meeste dingen, maar er zijn een paar dingen waar ik uitzonderlijk veel van weet: mensen, persoonlijke ontwikkeling, Spiritisme en de psychologie van succes en winnen.

 
IMG-20211010-WA0006_edited_edited.jpg

DOOR MIJN OGEN GEZIEN

Als je mij zou vragen: wat zou er veranderen in mijn leven als ik met jou ga werken? Dan zou dit mijn antwoord zijn:

Om te beginnen:

Je zou aspecten van jezelf ervaren die je voor onze ontmoeting niet kende.

Je zou je gehoord voelen op een manier die je misschien nog nooit eerder gevoeld hebt.

Je zou dingen zien die je nog nooit eerder had gezien, over jezelf, je leven, anderen en hun leven en het leven zelf.

Je zou een gevoel van immense liefde en dankbaarheid voelen voor jezelf en voor mij.

Je zou de distinctie "aanwezigheid" van jou en mij ervaren.

Je zou willen dat de sessie langer duurde.

Terwijl je wegliep en in je auto stapte en naar huis reed of naar huis vloog, zou je denken over wat het is dat we samen hebben gecreëerd, en je zou zeggen: "Wat is er gebeurd?" Hoe is het gebeurd? Hoe kan ik dat levend houden in mijn leven.