top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFred Beljaars

Het leven geeft je niet wat je wilt, het geeft je wat je bent.

Het was 2016 ik was thuis aan het werk en ik wist dat om exact 14:00 Sara mij zou bellen. Het was 14:00 en de telefoon ging: het was Sara. Je moet weten dat wanneer je met Sara aan de telefoon bent, het lijkt alsof je een engel spreekt. Ze is zo liefdevol en heeft een passie voor het leven. Ze vertelde dat ze via via had gehoord dat ik mensen help hun dromen waar te maken. Dat klopt, zei ik vol zelfvertrouwen.


Ik ben iemand die dingen graag high-end aanpakt, dus ik wilde meteen tot de kern komen in ons gesprek. Sara, ik heb twee vragen voor je: Wie wil je zijn en wat wil je creëren?


Het was even stil aan de andere kant van de lijn. Ik ben comfortabel met stiltes, en wachtte op haar antwoord. Plotseling zei ze: Ik ben een alleenstaande moeder en ik wil een goed voorbeeld zijn voor mijn kind én laten zien dat je alles kunt bereiken in dit leven. Ik wil mijn baan kunnen opzeggen en zelfstandig werken als Life Coach. Ik wil parttime meer verdienen dan ik nu doe in loondienst zodat ik genoeg tijd over heb om leuke dingen te kunnen doen met mijn kind.


Dit klinkt als muziek in mijn oren. Dit zijn de mensen met wie ik graag werk.


Ze vertelde verder en zei: Ik weet niet goed waar ik moet beginnen. Dat is de reden waarom ik contact heb gezocht. Kun je me helpen?

Lieve Sara, er is niets onder de zon wat jij niet kunt zijn of kunt creëren. Natuurlijk kan ik je helpen. Laat me je uitleggen hoe een samenwerking met mij eruit ziet, daarna is het aan jou of je ervoor kiest om samen de reis aan te gaan of niet. Belangrijk is dat je weet dat:


Alles waar je ooit van gedroomd hebt in het leven schuil gaat achter twee woorden: "volledig committed."


Met jouw absolute commitment en mijn absolute commitment kunnen we alles creëren wat je maar wilt, zowel intern als extern. Maar we beginnen intern aangezien we weten dat alles extern een reflectie is van wat je intern bent.


Commitment maakt het verschil in je leven.


Simpel en kort uitgelegd wat commitment is: een commitment is een bepaald type verklaring waarmee je jezelf in de wereld voortbeweegt. Het is een beslissing die de wereld aankondigt 'wie je zult zijn' of 'wat je zult bereiken'. Hoe een commitment eruitziet, is dat je jezelf en je acties aanpast aan ´wat nodig is´ om tot de gewenste resultaten te komen.


De meeste coaches hebben een vijf stappen programma of plan. De meeste coaches werken aan de externe omstandigheden van je leven.


Dat is niet wat wij gaan doen. We transformeren jou en dat zal een impact maken op alle vlakken van je leven.


Je leert anders naar jezelf en je leven te kijken. Samen ontdekken we wat belangrijk voor je is en ik beloof je dat ik er voor zal zorgen dat je dat nooit meer vergeet.


Samen creëren we het leven waar je naar verlangt: dat leven wat je (onbewust) hebt vervangen door iets wat je eigenlijk niet wilt.


Mijn coaching is eerlijk en direct. Ik ben niet terughoudend en ik gebruik altijd de kortste weg, je zult merken dat - ook dit - liefdevol is. Ik breng je in contact met wie je in de kern werkelijk bent.


Het leven geeft je niet wat je wilt: het geeft je waar je intern een commitment op hebt gemaakt.

Dat is waar we aan werken, niets meer en niets minder. Je leven zal op alle vlakken positief transformeren. Je droomleven is nu werkelijkheid en jij mag het leven.


Het enige wat je nu hoeft te doen is beslissen. Ben je committed en gaan we dit samen doen?


Een krachtige YES kwam uit haar mond.


Sara en ik hebben samen 100 uur (50 sessies van 2 uur) gewerkt aan haar en haar dromen. Ze is nu zelfstandig en bepaalt haar eigen agenda. Ze verdient genoeg om het leven te kunnen leven met haar kind zoals ze dat wil. Sara is een gelukkig mens en ik ben blij dat ik met haar heb mogen werken.


Leer dit:

Niets van dit alles is tot stand gekomen door wat we hebben gedaan, alles is tot stand gekomen door wie we waren.Much Love & Blessings


Fred

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page