top of page

BEING IS ALLES

Lees wat anderen zeggen:

Maple Leaf
Klanten: Afbeelding

Max Ivanov

Fred is puur en geniaal! Hoe verschijnen alle juiste vragen in de geest van een man? Ik heb nog nooit iemand in mijn leven ontmoet die zoveel intensiteit en wijsheid in een enkel gesprek brengt. Hij belooft iets en houdt zich eraan! Jarenlang heeft Fred me in elk deel van mijn leven naar voren geduwd. Hij heeft mijn leven veranderd en het zal nooit meer hetzelfde zijn.

Sharon

"Working with Fred Beljaars over the last couple of weeks has been nothing short of amazing and insightful. Before meeting him I had dealt with several years of depression and low self esteem, during our sessions I learnt to rewire my way of thinking and his practical approach to coaching has completely changed my life. I’ve learnt the power of self-love, patience and just taking a step back before reacting. What I thought was impossible became possible as I now have a positive outlook on life and I look forward to every challenge a new day brings. I’ve not felt this good in years! Fred is understanding, practical, honest and truthful and these are qualities you need from a coach if you want your life change for the better. If you are hesitating, I would say: don’t. He’s the best at what he does. Hands down!"

Robert Goorhuis

Ik ontmoette Fred ergens in 2017 en zijn rust bleef bij me hangen in mijn achterhoofd. Na wat gesprekken en Fred o.a. als spreker gehoord te hebben op mijn event, heb ik zelf ook de stap gewaagd om te ontladen. Verdriet van mijn scheiding, maar vooral de opgewekte woede ervoor, het ergeren aan de harde kapitalistische en zelfzuchtige omgeving van de tijd hadden sporen diep in mij achter gelaten. Het aan de zijlijn staan als gescheiden vader deed de rest, zorg van liefde en boos over onmacht. De sessie met Fred leek een logisch en integraal onderdeel en heeft zo ook gewerkt. Ik ben opgelucht alsof er een dam in mijn gevoelswereld is gebroken. Ik ben niet meer boos en laat veel langs me heengaan. De weg is nog niet af dus met regelmaat voer ik een gesprekje met Fred en voel ik de kou weer wegtrekken, deze ontkurking raad ik iedereen aan. Ik ben nu een betere vader en leider maar vooral rustiger mens. Dank je Fred voor nu en toekomst.

Vanessa Broers

Werken met Fred is niets minder dan levens veranderend geweest. Ik heb niet alleen met succes mijn bedrijf een kickstart gegeven en voortgestuwd, ik ben als persoon getransformeerd en ben erin geslaagd om plezier te hebben in het proces! Ik vond het leuk om me met allerlei uitdagingen tot Fred te wenden. Ik voel me gezegend dat ik zoveel van Fred heb geleerd, waaronder hoe ik een leven en bedrijf kan creëren waarin liefde en service centraal staan in alles wat ik doe. Fred zijn compromisloze focus op deze principes en het vermogen om te praten waren zowel inspirerend om te modelleren als een ongelooflijk krachtige impact op mij als zijn cliënt. Ik voelde me geïnspireerd door Fred om met meer moed, toewijding en integriteit te komen opdagen en sta versteld van de resultaten. Met de niet aflatende steun van Fred heb ik meer gecreëerd dan mijn financiële investering (en zelfs als ik dat niet had gedaan, zou het de moeite waard zijn geweest omdat ik geen waarde kon hechten aan de innerlijke transformatie die ik heb meegemaakt). Fred is een zeer intuïtieve, diepe en krachtige coach en ik hou van het licht dat hij in de wereld laat schijnen. Zijn vermogen om verder te kijken dan wat ik heb gevoeld, stelde me in staat mezelf buiten mijn comfortzone te strekken en veel sneller te groeien dan ik alleen had kunnen doen. Dank je, Fred Ik kijk uit naar onze volgende reis.

Natalia

Fred is een bijzondere coach en mentor met inspirerende positieve energie. Zeer motiverend en krachtig, terwijl in tune met mijn eigen sterke persoonlijkheid. Zijn aanpak is machtige liefde, altijd door zijn bescheiden blik op zijn enorme gave en kennis. Ik kamp met klachten in verband met herhalende hoofd trauma’s, waardoor ik veel kansen en levensvreugde in mijn leven moest laten liggen. Voor iemand die alles rationeel moest begrijpen, was de healing voor mij een bewuste keuze om los te laten en mij over te geven aan zijn energie. Na de laatste hersenschudding heb ik in verloop van 3 weken 3 sessies met Fred gehad en door de healings zijn mijn klachten enorm verminderd. In 3 weken voelde ik me beter dan na 6 maanden herstel in het medische circuit bij vorige vergelijkbare trauma’s. Daarnaast kreeg ik mijn oude energie en balans terug en voel mij hernieuwd. Ik ben je zeer dankbaar.

Amber Brobbel

Fred is een mentor met een zeer goede kennis van zaken. Deze kennis gebruikt hij samen met zijn motiverende stijl van werken om je op de juiste manier daar te brengen bij wat je wil bereiken. Fred laat je inzien dat je meer kan dan je zelf denkt en helpt je je doelen te bereiken.

P. de Berg

Je herinnert me eraan dat het niet gaat om wat ik aan het creëren ben, het gaat om wie ik aan het worden ben en wat DIE persoon aan het creëren is. Je bent direct, krachtig, dynamisch, bedachtzaam, doelgericht, een magiër, gefocust, inzichtelijk, grappig en resultaatgericht. Ik kon me geen beter mens voorstellen die zou helpen om de mens die ik aan het creëren ben vorm te geven.

Tjalle kuijt

Na een verkenningstocht van diverse life coaches kwam Fred Beljaars op mijn pad. Fred focust zich op transformatie van jezelf en eigen overtuigingen. Overigens onvoorstelbaar hoe diep geworteld eigen overtuigingen zijn. Hij leert je hoe je hierover de controle neemt en leert je dat je eigen belemmerende gedachten niet ´je´ gedachten zijn.

Hij past diverse theorieën toe vanuit business en spirituele coaching iets wat mij enorm heeft geholpen in mijn transformatie. Dankjewel Fred.

Klanten: Beoordelingen
IMG-20211010-WA0008_edited_edited.jpg

BEOORDELING TOEVOEGEN

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

Klanten: Beoordeling toevoegen
bottom of page