TESTIMONIALS

Ik noemde mijzelf een ondernemer maar ben dat pas geworden na mijn gesprekken met Fred. In een periode van 3 maanden ben ik meer over mijzelf en mijn kwaliteiten te weten gekomen dan in alle kostbare jaren daarvoor. Ik dacht dat ik betaalde voor advies door een coachingstraject met Fred aan te gaan, maar ik betaalde voor tijd, kalmte, inzicht, reflectie, energie, waardecreatie en zo veel meer. Een mindswitch waar ik ontzettend aan toe was, voor mezelf en mijn business. Ik weet nu dat ik altijd een keuze heb en ga voortaan vol overtuiging en heel bewust op mijn doel af. Ik heb Fred leren kennen als coach en als spreker. In beide rollen een bijzonder talent die ik nergens anders zag.
"Andrea Dronk"

 

 

Fred heeft mij in amper drie maanden tijd klaargestoomd voor succesvol ondernemerschap. Hij heeft er voor gezorgd door te luisteren en mij in de juiste staat van zijn te brengen, om datgene te kunnen creëren binnen mijn professionele leven voor wat voor mij belangrijk is. De gesprekken zijn bijzonder waardevol en hebben er voor gezorgd dat ik met mijn bedrijf een vliegende start heb gemaakt.
Fred maakt niet zoals velen anderen indruk, Fred maakt impact!  Ik ben bijzonder trots dat ik inmiddels onderdeel uit maak van zijn team. 

"Jeroen Baron" 

 

 

Fred is een High-End Business/Life coach die met alle liefde en aandacht ervoor zorgt dat je doet wat je moet doen om jouw dromen te realiseren. Afgelopen 4 maanden heb ik iedere week een gesprek met Fred en elke keer voelt hij weer precies aan op welk gebied ik hulp nodig heb en waar de groei voor mij op dat moment zit. Hij heeft altijd tijd voor mij, hij is nooit terughoudend en zonder hem was ik nu niet waar ik wilde zijn.
Zoek je een coach die jou helpt om zowel zakelijk als privé enorm te groeien en snel resultaten te boeken, dan heb je écht Fred nodig!

"Paulene Mason" 

 

 

Fred Beljaars is a leader who makes things happen. He powerfully influences outcomes for entrepreneurs and companies. Hire him. You will be glad you did.

 "Dusan Djukich"

 

 

Fred is een coach met een zeer goede kennis van zaken. Deze kennis gebruikt hij samen met zijn motiverende stijl van coaching om je op de juiste manier daar te brengen bij wat je wil bereiken. Fred laat je inzien dat je meer kan dan je zelf denkt en helpt je je doelen te bereiken.

 "Amber Brobbel" 

 

 

Enkele maanden geleden heb ik Fred benaderd om mij te begeleiden als coach zijnde, zodat ik kan groeien zowel op persoonlijk als business vlak.

De wekelijkse gesprekken met Fred, ervaar ik als zeer positief en waardevol.

Ik heb stappen gezet, welke ik anders niet zo snel zou zetten. Maar door deze stappen, behaal ik krachtige resultaten en ook mijn gewenste doel. Hierdoor kan ik Fred aan ieder ander aanbevelen als coach zijnde!

"Brigit van Nieuwburg"

 

 

Fred laat na de eerste ontmoeting al een diepe indruk achter. Hij weet bijna direct wat je nodig hebt om jezelf naar een hoger level te tillen en vooral hoe hij dat kan versnellen. Fred inspireert, motiveert en stimuleert en laat zijn gesprekspartner volledig zichzelf zijn zodat je als vanzelf tot antwoorden of oplossingen komt. Alleen al naar hem luisteren is een inspiratie op zich; zijn kennis overstijgt dat van anderen in zijn vakgebied. Maar door zijn bescheidenheid en prettige manier van omgaan met mensen blijft hij zichzelf en dicht bij zichzelf.
Vanaf het moment dat ik Fred heb ontmoet, gebeurden er mooie en bijzondere dingen in mijn leven en het ondernemersschap. Ik ben in korte tijd nog meer gegroeid, heb meer inzichten gekregen (over mijzelf en mijn bedrijf) en voel continue de energie die blijft stromen. Zowel zakelijk als prive heeft Fred veel aan mijn leven (als privepersoon en als onderneemster) toegevoegd.
Als je de kans krijgt een gesprek met Fred aan te gaan en wil je jezelf of je organisatie echt naar een hoger level tillen, kan ik alleen maar aanbevelen dit meteen de doen!

 "Sandra Westein"

 

 

Fred is veel meer dan een Businesscoach. Bij Fred heb ik stappen gezet waar ik zelf niet eens op was gekomen. Ik kan zeggen, het was Life Changing! 

"Wannes van Doren"